ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Λέστερ βρήκε τον Βάρντι της νέας εποχής! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η Λέστερ βρήκε τον Βάρντι της νέας εποχής! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η Λέστερ ψάχνει τον παίκτη που θα είναι ο διάδοχος του Τζέιμι Βάρντι και πιστεύει ότι υπάρχει οικονομική και ποδοσφαιρική ευκαιρία στην περίπτωση Γιόβιτς.

Ο Τζέιμι Βάρντι είναι μία πολύ σπάνια περίπτωση ποδοσφαιριστή. Άργησε να δείξει την αξία του και χρειάστηκε την υπομονή και τη στήριξη της Λέστερ για να καταφέρει να το κάνει. Όταν το έκανε όμως, πρόσφερε και συνεχίζει να προσφέρει πολλά πράγματα, πολλές φορές μεγαλύτερα από όσα θα ταίριαζαν σε μία ομάδα που δεν πρωταγωνιστεί. Εξάλλου, υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για εκείνον, αλλά ο Βάρντι επέλεξε να μείνει πιστός. Να συνεχίσει να τιμά τις αλεπούδες και να στέλνει με χαρακτηριστική συχνότητα και ευκολία τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Ο Βάρντι έχει καταφέρει να είναι ένας από τους πιο σταθερούς και αξιόλογους σέντερ φορ στο νησί για τουλάχιστον μία πενταετία.

Πλέον πηγαίνοντας στα 34, ολοκληρώνει μία ακόμα ΄άκρως παραγωγική σεζόν με διψήφιο αριθμό γκολ. Καθώς όμως τα χρόνια περνούν, η Λέστερ ψάχνει τον ποδοσφαιριστή που θα τον πλαισιώσει και κάποια στιγμή θα τον αντικαταστήσει. Ανεπιτυχείς προσπάθειες έχουν γίνει και στο παρελθόν αλλά τώρα η ομάδα σκέφτεται να κάνει μία σημαντική κίνηση για το παρόν και το μέλλον. Στο στρατόπεδο της Λέστερ λοιπόν, προσανατολίζονται στον Γιόβιτς της Ρεάλ, ως τον επόμενο Βάρντι. Μάλιστα σκοπεύουν να κάνουν άμεσα κίνηση για να τον αποκτήσουν.

Η διοίκηση της αγγλικής ομάδας θεωρεί ότι υπάρχει μία μεγάλη ευκαιρία στην περίπτωση Γιόβιτς. Ο Σέρβος πήγε στη Ρεάλ και για άγνωστους λόγους βρέθηκε αμέσως εκτός ομάδας. Έχει χάσει μία σεζόν, ενώ στην ουσία προερχόταν από μία πολύ δυνατή που του έδωσε τη μεγάλη ευκαιρία. Τα παραπτώματα δε κατά την περίοδο της καραντίνας, τον έχουν κάνει ακόμα περισσότερο ανεπιθύμητο. Όλα αυτά, δημιουργούν μία μεταγραφική ευκαιρία για τη Λέστερ που στοχεύει να πάρει έναν παίκτη πολύ φθηνότερα από την πραγματική ποδοσφαιρική του αξία. Οι μερένχες κοιτούν πως και πως να τον ξεφορτωθούν και δεν αποκλείεται να έχουμε άμεσα εξελίσεις. Ο Γιόβιτς θα ψάξει την αναγέννηση στη Λέστερ με μία ιστορία που θυμίζει Βάρντι.

Η Λέστερ βρήκε τον Βάρντι της νέας εποχής!

Πηγή: Sportsking.gr

The post Η Λέστερ βρήκε τον Βάρντι της νέας εποχής! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ασυνόδευτοι ανήλικοι μετανάστες: Ψάχνει μόνιμη στέγη ανηλίκων το Υφ. Πρόνοιας - «Έκτακτη ανάγκη» οι στέγες ηλικιωμένων

• Βίντεο που κόβει την ανάσα - Παράτολμος influencer μπήκε σε φωλιά αρκούδας - Η στιγμή που το ζώο τον μυρίζει

• Πως απαντά η Αστυνομία για το βίντεο ξυλοδαρμού ΑμεΑ οπαδού από αστυνομικούς - Υπάρχει παράπονο και θα διερευνηθεί από την ΑΑΔΙΠΑ

• Θρήνος για τον αδικοχαμένο Άλκη που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο – Πότε θα γίνει η κηδεία και η παράκληση της οικογένειας

• Επικίνδυνα καλλυντικά προϊόντα αποσύρθηκαν από την ευρωπαϊκή αγορά - Δείτε φωτογραφίες

• Μαυρίκιος Μαυρικίου: Αποκάλυψε ότι σκέφτεται να κατέβει υποψήφιος Βουλευτής – Δείτε βίντεο



ΠτΔ για επεισόδια στη Λεμεσό: «Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του και ειδικότερα η ηγεσία της ΚΟΠ»

ΠτΔ για επεισόδια στη Λεμεσό: «Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του και ειδικότερα η ηγεσία της ΚΟΠ»

Η ηγεσία της ΚΟΠ και ο Πρόεδρος της να αναλάβουν τις ευθύνες τους είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναφορικά με τα χθεσινά επεισόδια στη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top