Ανακοίνωση για το νέο θετικό κρούσμα σε παίκτη: Ήρθε Κύπρο με αρνητικό τεστ

Ανακοίνωση για το νέο θετικό κρούσμα σε παίκτη: Ήρθε Κύπρο με αρνητικό τεστ

Ανακοίνωση της Δόξας για το θετικό κρούσμα κορωνοϊού στην ομάδα που αφορά τον νεοαποκτηθέντα Αλεξάντερ Πάντιτς.

Αναλυτικά:

«Το Σωματείο ΔΟΞΑ Θ.Ο.Ι. Κατωκοπιάς ενημερώνει ότι ποδοσφαιριστής της ομάδας, βρέθηκε θετικός στον ιό Covid-19.

Ο ποδοσφαιριστής πριν την άφιξή του στην Κύπρο πέρασε από εξέταση Covid-19, με το αποτέλεσμα να είναι αρνητικό. Με πρωτοβουλία της ομάδας μας, με την άφιξη του υποβλήθηκε εκ νέου σε εξέταση Covid-19, σε συνεργασία με ιδιωτικό ινστιτούτο. Το αποτέλεσμα της εξέτασης εκδόθηκε σήμερα και είναι θετικό.

Ο ποδοσφαιριστής μετά την άφιξή του παρέμεινε σε καραντίνα, σε ξενοδοχείο και δεν ενσωματώθηκε σε οποιαδήποτε δραστηριότητα της ομάδας, ούτε ήρθε σε επαφή με οποιοδήποτε μέλος του προσωπικού της ομάδας.

Υπό τις οδηγίες των αρμόδιων του Υπουργείου Υγείας της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει σε υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών, σε χώρο που υπέδειξε το Υπουργείο Υγείας, ακολουθώντας αυστηρά το Υγειονομικό Πρωτόκολλο».

The post Ανακοίνωση για το νέο θετικό κρούσμα σε παίκτη: Ήρθε Κύπρο με αρνητικό τεστ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα το πρωί τηλεφωνική επικοινωνία τόσο με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όσο και με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, με αντικείμενο της συζήτησης το χθεσινοβραδινό δείπνο που είχαν με τον Τούρκο Πρόεδρο και τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.