ΚΥΠΡΟΣ – ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταζητεί 18χρονο η Αστυνομία – Ζητά την βοήθεια για εντοπισμό του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ – ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταζητεί 18χρονο η Αστυνομία – Ζητά την βοήθεια για εντοπισμό του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τον 18χρονο Mohammad Abo Alsel, από Συρία, κάτοικο Αστρομερίτη καταζητεί η Αστυνομία

Η Αστυνομία καταζητεί, βάσει Δικαστικού εντάλματος σύλληψης, τον πιο κάτω εικονιζόμενο 18χρονο, Mohammad Abo Alsel, από Συρία, κάτοικος Αστρομερίτη, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου, επίθεσης και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, κατοχής επιθετικού οργάνου, απειλής βιαιοπραγίας, παράνομης εισόδου σε περιουσία και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Τα αδικήματα διαπράχθηκαν την Πέμπτη, 9 Ιουλίου και την Παρασκευή, 10 Ιουλίου, 2020, στην Λευκωσία, εναντίον 37χρονου.

Η Αστυνομία παρακαλεί οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του καταζητούμενου υπόπτου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στον τηλεφωνικό αριθμό 22-802222 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές και την Δευτέρα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE