ΚΥΠΡΟΣ – ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταζητεί 18χρονο η Αστυνομία – Ζητά την βοήθεια για εντοπισμό του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ – ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταζητεί 18χρονο η Αστυνομία – Ζητά την βοήθεια για εντοπισμό του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τον 18χρονο Mohammad Abo Alsel, από Συρία, κάτοικο Αστρομερίτη καταζητεί η Αστυνομία

Η Αστυνομία καταζητεί, βάσει Δικαστικού εντάλματος σύλληψης, τον πιο κάτω εικονιζόμενο 18χρονο, Mohammad Abo Alsel, από Συρία, κάτοικος Αστρομερίτη, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου, επίθεσης και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, κατοχής επιθετικού οργάνου, απειλής βιαιοπραγίας, παράνομης εισόδου σε περιουσία και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Τα αδικήματα διαπράχθηκαν την Πέμπτη, 9 Ιουλίου και την Παρασκευή, 10 Ιουλίου, 2020, στην Λευκωσία, εναντίον 37χρονου.

Η Αστυνομία παρακαλεί οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του καταζητούμενου υπόπτου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στον τηλεφωνικό αριθμό 22-802222 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE