ΠΑΦΟΣ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Με κάταγμα κρανίου 14χρονος - Στη ΜΕΘ η γιαγιά του

ΠΑΦΟΣ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Με κάταγμα κρανίου 14χρονος - Στη ΜΕΘ  η γιαγιά του

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας μεταφέρθηκε 14χρονος που επέβαινε στο ένα εκ των δύο οχημάτων που ενεπλάκησαν στο τροχαίο στον δρόμο Δρούσειας- Προδρομίου – Πόλης Χρυσοχούς, λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό, ο 14χρονος φέρει κάταγμα στο κρανίο και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύεται μετά τη χειρουργική επέμβαση που υπεβλήθη  και η γιαγιά του 14χρονου ηλικίας 57 ετών, λόγω τραυμάτων της στον θώρακα, ενώ φέρει και θλαστικά τραύματα στο πρόσωπο.

Στο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 13:00 το μεσημέρι της Κυριακής 12/07, τραυματίστηκαν επτά άτομα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο συνέβη στον δρόμο Δρούσειας –  Προδρομίου - Πόλης Χρυσοχούς, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται δύο οχήματα προερχόμενα από αντίθετες κατευθύνσεις συγκρούστηκαν μετωπικά.

Στη συνέχεια ο 14χρονος διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. 

Οι εξετάσεις για την πρόκληση του Τροχαίου συνεχίζονται από την Τροχαία Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Sunday Kristallnacht

Sunday Kristallnacht