Ελεονώρα Μελέτη: Μετακομίζει στην πρωινή ζώνη του Alpha

Ελεονώρα Μελέτη: Μετακομίζει στην πρωινή ζώνη του Alpha

DATA[

Mε μια εμφάνιση στην πρωινή εκπομπή του Νίκου Μάνεση η Ελεονώρα Μελέτη προχώρησε μάλιστα και στην ανακοίνωση του επόμενου τηλεοπτικού της βήματος στον σταθμό της Κάντζας.

Η Ελεονώρα Μελέτη θα βρεθεί στην πρωινή ζώνη 11:00 – 13:00 στο καθημερινό πρόγραμμα του Alpha ενώ αρχισυντάκτη θα έχει τον Νίκο Μάνεση!

«Λοιπόν, 11 με 1, Ελεονώρα Μελέτη! Το ξεκαθαρίζουμε, το κλειδώνουμε! Εμείς, λοιπόν, τώρα τι κάνουμε με εντολές της σεβαστής διοίκησης; Αποφασίστηκε να ενοποιηθεί η ζώνη. Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα μέχρι και την Παρασκευή. Κρατάμε δηλαδή ουσιαστικά σαν δομή αυτό που κάνουμε το Σαββατοκύριακο αλλά , επειδή οι καθημερινές έχουν άλλες ανάγκες, το τερματίζουμε. Υπάρχει ήδη έτοιμη μια εκπομπή που την έχουμε σχεδιάσει μαζί με την Ελεονώρα και τη συντροφιά μας, με την Ελεονώρα μπροστά και εγώ σε ένα διαφορετικό ρόλο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μάνεσης.

«Δεν περίμενα ότι θα συνεργαζόμασταν αλλά στην τηλεόραση ποτέ δεν πρέπει να λες όχι» τόνισε, με τη σειρά της, η Ελεονώρα Μελέτη στον Νίκο Μάνεση. «Όταν μου ανακοινώθηκε η συνεργασία μας δεν μπορούσα να κρύψω την χαρά μου».

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.