Υπ. Παιδείας: Ολοκληρώθηκε η παροχή ειδικού επιδόματος προγεύματος σε 13.000 μαθητές

Υπ. Παιδείας: Ολοκληρώθηκε η παροχή ειδικού επιδόματος προγεύματος σε 13.000 μαθητές

Το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε η καταβολή του ειδικού επιδόματος το οποίο κάλυψε το αντίτιμο της παροχής προγεύματος για τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο σε όλους τους δικαιούχους μαθητές/μαθήτριες Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης.

Συνολικά επωφελήθηκαν περίπου 13.000 μαθητές και μαθήτριες και των τριών βαθμίδων εκπαίδευσης, αναφέρεται.
 
Το Υπουργείο σημειώνει επίσης ότι το πρόγραμμα παροχής δωρεάν προγεύματος σε άπορους μαθητές/μαθήτριες που φοιτούν στη δημόσια εκπαίδευση συγχρηματοδοτείται από τα Ευρωπαϊκά Κοινωνικά Ταμεία (ΕΚΤ).
 
«Με την καταβολή του ειδικού επιδόματος διασφαλίστηκε η συνέχιση παροχής βοήθειας στα παιδιά των οποίων η οικογένεια δεν είχε την οικονομική δυνατότητα λόγω των οικονομικών προβλημάτων που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν στη δύσκολη περίοδο της πανδημίας», αναφέρει το Υπουργείο.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημέρωσε τη Μελόνι για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Οι κοινές ιδέες και το όραμα Κύπρου-Ιταλίας

Ενημέρωσε τη Μελόνι για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Οι κοινές ιδέες και το όραμα Κύπρου-Ιταλίας

Στην ισχυρή κοινή επιθυμία των Κυβερνήσεων Κύπρου και Ιταλίας για την περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων ανάμεσα τους, εξέφρασαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και η Πρωθυπουργός της Ιταλίας κα Τζόρτζια Μελόνι, κατά τη συνάντηση τους στη Ρώμη, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιηθεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλιδης στην Ιταλία.

BEST OF TOTHEMAONLINE