ΚΥΠΡΟΣ: Άλλοι καίγονται στον καύσωνα και άλλοι κρυώνουν στις βροχές – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Άλλοι καίγονται στον καύσωνα και άλλοι κρυώνουν στις βροχές – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Χειμερινό θυμίζει το τοπίο σε ορισμένες από τις ορεινές περιοχές της Κύπρου το μεσημέρι της Κυριακής 12/07.

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και κάποιοι απολαμβάνουν ένα καλοκαιρινό Kυριακάτικο μεσημέρι στην παραλία, ενώ την ίδια ώρα αυτοί που βρίσκονται στις ορεινές περιοχές ζουν ένα χειμερινό κυριακάτικο μεσημέρι στο βουνό.

Όπως δημοσιεύουν συμπολίτες μας στην ομάδα Καιρόφιλοι Κύπρου στο facebook στις περιοχές του Τροόδους από νωρίς το μεσημέρι (12/07), ξεκίνησαν βροχές.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE