Θλίψη: Έφυγε από τη ζωή πολύ γνωστός Έλληνας αστρολόγος- Ήταν μόλις 61 ετών - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Θλίψη: Έφυγε από τη ζωή πολύ γνωστός Έλληνας αστρολόγος- Ήταν μόλις 61 ετών - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Από το ζωή έφυγε χθες Σάββατο 11/7 μόλις στα 61 του χρόνια ο γνωστός αστρολόγος Πητ Παπαδάκος σκορπώντας θλίψη στους φίλους και συγγενείς του.

Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από το facebook και την ανάρτηση της ανιψιάς του Μαριαλένας Παπαδάκου αλλά και τουο ανιψιού του Τάσου Παπαδάκος.

«Θειούλη μου δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα ότι έφυγες θυμάμαι όλα τα ταξίδια που με πήγαινες μικρή δώσε χαιρετίσματα εκεί πάνω σε όλους εκεί ψηλά θα μου λείψεις πολύ..άγγελε μου.» έγραψε η Μαριαλένα Παπαδάκου ενώ ο Τάσος Παπαδάκος σημείωσε, «Θείε και νονέ καλό ταξίδι, δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ!!!»

Ο Πητ Παπαδάκος συνέχιζε μέχρι σήμερα τις αστρολογικές προβλέψεις ενώ είχε μεγάλη λατρεία στον Ολυμπιακό. Ο αστρολόγος Πητ Παπαδάκος έγινε ιδιαίτερα γνωστός από τις τηλεόπτικές του εμφανίσεις την δεκαετία του 1990 αλλά και τις φιλίες που είχε με καλλιτέχνες. Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του. Η σελίδα του στο facebook έχει γεμίσει από τα αντίο των αγαπημένων του φίλων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE