Το παράπονο της Φουρέιρα για την Εurovision - "Δεν το απόλαυσα" - ΒΙΝΤΕΟ

Το παράπονο της Φουρέιρα για την Εurovision - "Δεν το απόλαυσα" - ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά ήταν η Ελένη Φουρέιρα και μάλιστα ήταν αποκαλυπτική όσον αφορά την συμμετοχή της στην Eurovision με την Κύπρο.

«Την επιτυχία μου είναι στιγμές που την απολαμβάνω πολύ και στιγμές που δεν την απόλαυσα καθόλου. Απόλαυσα πάρα πολύ την επιτυχία της Eurovision μετά, στη διαδικασία ήμουν πάρα πολύ αγχωμένη. Ήμουν ένας στρατιώτης που έτρωγε μια φορά τη μέρα, ξυπνούσα 7 το πρωί, έκανα τέσσερις πρόβες τη μέρα και 1 το βράδυ που έπρεπε να κοιμηθώ το ξενοδοχείο δεν είχε φαγητό οπότε έτρωγα ξανά την επόμενη μέρα. Το άγχος με είχε κυριεύσει, όχι μόνο το άγχος αλλά και η θέληση να πετύχω και να είμαι αυτό που μπορώ να είμαι με έκανε να μην απολαύσω τη διαδικασία. Όταν τελείωσε και είδα πως πήγε όλο αυτό έπαθα σοκ, δεν το είχα συνειδητοποιήσει… Την επόμενη μέρα που ξύπνησα, συνειδητοποίησα ότι έχει τελειώσει όλο αυτό και δεν ήμουν σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση γιατί είχαν περάσει 13 μέρες και δεν απόλαυσα τίποτα. Φόρεσα δυο φόρμες, δε βάφτηκα και έφτασα στην Ελλάδα με 100 κάμερες έξω άβαφτη…» είπε η Ελένη Φουρέιρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE