F1: Ποινή τριών θέσεων στον Λεκλέρκ, από ποια θέση θα ξεκινήσει

F1: Ποινή τριών θέσεων στον Λεκλέρκ, από ποια θέση θα ξεκινήσει

Ο Σαρλ Λεκλέρκ τιμωρήθηκε με ποινή τριών θέσεων καθώς μπλόκαρε τον Κβίατ της Alpha Tauri στις δοκιμές του Σαββάτου και θα ξεκινήσει τελικά από την 14η θέση.

Τίποτα δεν πήγε καλά για τους οδηγούς της Ferrari στο γκραν πρι της Αυστρίας και στις δοκιμές του Σαββάτου.

Τα δύο μονοθέσια βρέθηκαν στη 10η και 11η θέση μετά τις κατατακτήριες δοκιμές αλλά το βράδυ του Σαββάτου η FIA ανακοίνωσε πως ο Σαρλ Λεκλέρκ που είχε βρεθεί στην 11η θέση τιμωρήθηκε με ποινή τριών θέσεων. Σαρλ Λεκλέρκ

Αυτό σημαίνει πως θα ξεκινήσει τελικά από την 14η θέση του γκριντ και θα έχει αρκετά δύσκολο έργο.

Η ποινή αυτή ήρθε καθώς μπλόκαρε τον Ντάνιελ Κβίατ της Alpha Tauri σε ατύχημα στις κατατακτήριες.

Πηγή: sport24.gr

The post F1: Ποινή τριών θέσεων στον Λεκλέρκ, από ποια θέση θα ξεκινήσει appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE