Τραγωδία στην Αυστραλία: 15χρονος σέρφερ νεκρός από επίθεση καρχαρία- VIDEO

Τραγωδία στην Αυστραλία: 15χρονος σέρφερ νεκρός από επίθεση καρχαρία- VIDEO

Ένας 17χρονος σέρφερ έχασε τη ζωή του, έπειτα από επίθεση καρχαρία στα ανοικτά των ανατολικών ακτών της Αυστραλίας, έγινε γνωστό από την αστυνομία.

Ο νεαρός έκανε σερφ στο Γούλι Μπιτς, σε απόσταση 630 χιλιομέτρων βόρεια του Σίδνεϊ, όταν τον δάγκωσε στο πόδι ο καρχαρίας.

«Πολλοί σέρφερ έσπευσαν να τον βοηθήσουν και να τον μεταφέρουν στην παραλία», εξήγησε η αστυνομία της πολιτείας της Νέας Νότιας Ουαλίας, σε ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε. Ο 17χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο σημείο, παρά τις προσπάθειες των διασωστών να τον επαναφέρουν.

Πρόκειται για την πέμπτη κατά σειρά φονική επίθεση καρχαρία στην Αυστραλία από τις αρχές του έτους, μετά τον θάνατο ενός 36χρονου, πριν από μία εβδομάδα, ενώ ψάρευε με ψαροντούφεκο στο Φρέιζερ Άιλαντ, ένα τουριστικό νησί που βρίσκεται σε απόσταση 400 χιλιομέτρων βόρεια του Μπρισμπέιν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE