Νέος έρωτας για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Αυτός είναι ο άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά

Νέος έρωτας για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Αυτός είναι ο άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά

Ερωτευμένη φαίνεται πως είναι και πάλι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αφού σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, το τελευταίο διάστημα η παρουσιάστρια έχει έρθει αρκετά κοντά με τον πρώην σύντροφο της Δήμητρας Αλεξανδράκη και γνωστό επιχειρηματία, Δημήτρη Μιλιώνη.

Το ειδύλλιο σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα δε μετρά πολύ καιρό. Συγκεκριμένα αν και γνωρίζονται χρόνια, άρχισαν να κάνουν πιο στενή παρέα μετά το τέλος της καραντίνας με τις συναντήσει τους να γίνονται όλο και πιο πυκνές όταν η παρουσιάστρια αποχώρησε από το J2US.

Μέχρι στιγμής, κανείς από τους δυο δεν έχει μιλήσει για τη συγκεκριμένη σχέση την οποία επιθυμούν να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Κράτος Μαφία» και η ώρα των πολιτικών λογαριασμών

Το «Κράτος Μαφία» και η ώρα των πολιτικών λογαριασμών

Η ανακοίνωση για το πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το «Κράτος Μαφία» δεν άνοιξε απλώς μια νέα συζήτηση γύρω από τη διαφθορά και τη διαπλοκή στην Κύπρο. Άνοιξε ένα μέτωπο πολιτικής σύγκρουσης με βαθιές θεσμικές προεκτάσεις, φέρνοντας αντιμέτωπα τα δύο μεγαλύτερα κόμματα ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ, επαναφέροντας στο προσκήνιο ερωτήματα για τη λειτουργία των θεσμών, τη λογοδοσία και την εμπιστοσύνη των πολιτών, προς το κράτος δικαίου.