Η πρώτη αντίδραση από τη Σπυριδούλα Καραμπουτάκη μετά την είδηση του θανάτου του πατέρα της

Η πρώτη αντίδραση από τη Σπυριδούλα Καραμπουτάκη μετά την είδηση του θανάτου του πατέρα της

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Σπυριδούλα  την οποία είχαμε γνωρίσει μέσα από το MasterChef, καθώς όπως έγινε γνωστό, ο πατέρας της βρέθηκε νεκρός χθες στο μπαλκόνι του σπιτιού του στη Νέα Ιωνία.

Ο Λευτέρης Καραμπουτάκης, ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην Νέα Ιωνία και πιστός φίλαθλος της Νίκης Βόλου. Επί σειρά πολλών ετών διατηρούσε τσιπουράδικα στην Νέα Ιωνία, ενώ τα τελευταία χρόνια εργάζονταν σε ουζερί ως σερβιτόρος.

Οι στιγμές που περνάει η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη είναι τραγικές και η ίδια δεν θέλησε να πει πολλά, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί της η εκπομπή “Καλοκαίρι not” και η Πένυ Καβέτσου.

«Εύχομαι υγεία και αγάπη σε όλο τον κόσμο. Αυτό μόνο. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο αυτή τη στιγμή. Σας ευχαριστώ πολύ για την στήριξη», είπε η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE