Νέο εγχείρημα για τον γνωστό Κύπριο επιχειρηματία -Συνέταιρος με την ηθοποιό Βάσια Παναγοπούλου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Νέο εγχείρημα για τον γνωστό Κύπριο επιχειρηματία -Συνέταιρος με την ηθοποιό Βάσια Παναγοπούλου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Νέο εγχείρημα για τον γνωστό Κύπριο επιχειρηματία και νομικό, Φώτο Πιττάτζη.

Από την Τετάρτη (08/07) είναι και επίσημα συνέταιρος με την γνωστή ηθοποιό Βάσια Παναγοπούλου.

Ο συμπατριώτης μας έκανε σύμπραξη με την Παναγοπούλου στον τομέα των θεατρικών παραγωγών και συγκεκριμένα στο ιστορικό θέατρο Χυτήριο στην Αθήνα.

Αποφάσισαν να ενώσουν δυνάμεις και να υλοποιήσουν πολλά νέα σχέδια στον χώρο του θεάτρου και της μουσικής.

Το ερώτημα που πλανάται είναι τι ώθησε τον Κύπριο επιχειρηματία, με δραστηριότητες σε Αθήνα, Βελιγράδι και Λονδίνο, να δραστηριοποιηθεί σ΄ αυτό τον χώρο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ThemaOnline υπάρχουν δυο βασικοί παράγοντες γι΄ αυτό. Πρώτον η φιλία του με τη γνωστή ηθοποιό Βάσια Παναγόπουλου και δεύτερον η αγάπη του για το θέατρο.

Ο Φώτος Πιττάτζης, βέβαια, όπως αναφέρουν άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τη φιλοσοφία του, παρά τους πιο πάνω παράγοντες, «είναι αυτονόητο πως θα αξιοποιήσει τις γνώσεις του για να πετύχει και επιχειρηματικά το νέο αυτό εγχείρημα».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Σε συνέχεια της υπόθεσης του φόνου εκ προμελετης του Σταύρου Δημοσθενους, 49 ετων από την Λεμεσό, παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακου Δικαστήριου Λεμεσού ο 31χρόνος (επανασυνελλήφθει χθες) όπου εναντίον του εκδόθηκε διαταγμα προσωποκρατησης για 8 ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE