Πέντε μέρες στο κελί ο 39χρονος - Μαρτυρία για φωτιά τον οδήγησε

Πέντε μέρες στο κελί ο 39χρονος - Μαρτυρία για φωτιά τον οδήγησε

Διάταγμα πενθήμερης κράτησης εξέδωσε το Σάββατο 11/07, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, εναντίον 39χρονου κατοίκου Πάφου, που συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού κρατικού δάσους. 

Ο 39χρονος συνελήφθη την Παρασκευή 10/07, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, αφού εναντίον του είχε εξασφαλιστεί μαρτυρία, κατά τη διάρκεια των αστυνομικών εξετάσεων για τη φωτιά που ξέσπασε στις 25 Ιουνίου 2020, στην περιοχή «Βουρκουρέδκια», έδαφος Πάνω Πύργου. 

Από την φωτιά, που κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία κάηκε περίπου ένα εκτάριο άγριας βλάστης. Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα. 

Το ΤΑΕ Μόρφου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE