«Χασούρα» και στην Ευρώπη – «ΦΟΥΛΑΡΟΥΝ» για Πλάτρες και ντόπες!

«Χασούρα» και στην Ευρώπη – «ΦΟΥΛΑΡΟΥΝ» για Πλάτρες και ντόπες!

Οι ομάδες δεν θα έχουν απώλειες εσόδων, μόνο από τα παιχνίδια των τοπικών διοργανώσεων στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Με δεδομένο ότι θα υπάρχει περιορισμός στην διάθεση των εισιτηρίων. Χθες πάντως έγινε γνωστό ότι (και) τα παιχνίδια της προκριματικής φάσης των ευρωπαικών διοργανώσεων, θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Σε περίπτωση δηλαδή που ο Απόλλωνας είναι τυχερός στις κληρώσεις και παίξει στην Κύπρο, οι αγώνες του για τα προκριματικά του Γιουρόπα Ληγκ, θα είναι με άδειες εξέδρες. Δεν θα χάσει μόνο την… έξτρα βοήθεια από τον κόσμο, αλλά θα έχει και οικονομικό κόστος.

Αρκετοί οπαδοί, φαίνεται ότι πεθύμησαν να… δουν από κοντά την ομάδα τους. Γι’ αυτό και θα πάνε σήμερα το απόγευμα στις 18:00 στο αθλητικό κέντρο Πλατρών, για να παρακολουθήσουν την προπόνηση της ομάδας. Η απόφαση των οργανωμένων οπαδών να… ανέβουν στο δημοφιλές ορεινό θέρετρο, φαίνεται ότι «άνοιξε την όρεξη» και σε άλλους υποστηρικτές της ομάδας.

Αναφερθήκαμε και χθες στις προτροπές της διοίκησης, να συμπεριφερθούν μέσα σε σωστά πλαίσια, όσοι θα βρεθούν κοντά στην ομάδα. Πληροφορούμαστε, ότι θα υπάρχει αυξημένη παρουσία της αστυνομίας για προληπτικούς λόγους. Σήμερα, όταν θα βρεθεί ο κόσμος στις Πλάτρες, λογικά η τεχνική ηγεσία θα διοργανώσει οικογενειακό δίτερμα. Για να μην βλέπουν τους παίχτες, μόνο όταν κάνουν πρόγραμμα εκγύμνασης.

The post «Χασούρα» και στην Ευρώπη – «ΦΟΥΛΑΡΟΥΝ» για Πλάτρες και ντόπες! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE