Πάει για το ΜΠΑΜ με τον πανύψηλο Όρσουλιτς – Είναι ήδη Κύπρο για τις υπογραφές! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Πάει για το ΜΠΑΜ με τον πανύψηλο Όρσουλιτς – Είναι ήδη Κύπρο για τις υπογραφές! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Τον πρώην αμυντικό της Ομόνοιας, Μαρίν Όρσουλιτς έφερε στην Κύπρο η Ομόνοια Ψευδά!

Ο 32χρονος Κροάτης αμυντικός με ύψος 1.95 μ., που πέρασε από την Ομόνοια την σεζόν 2016-17, είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Ομόνοια Ψευδά για να την ενισχύσει την νέα χρονιά στη Β’ κατηγορία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία χρόνια έβγαζε το ψωμί του στην Κορέα ενώ είναι ήδη Κύπρο αφού δημοσίευσε μια φωτογραφία από την…Αγία Νάπα!

Η ανάρτηση του:

The post Πάει για το ΜΠΑΜ με τον πανύψηλο Όρσουλιτς – Είναι ήδη Κύπρο για τις υπογραφές! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Με ξεκάθαρη αναφορά στον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κύπρος στη νέα εποχή που διαμορφώνεται μετά τη συμφωνία για την ειρήνη στη Γάζα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μίλησε στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» στο Οmega, τονίζοντας ότι η Λευκωσία «έχει και τη βούληση και την αξιοπιστία να αποτελέσει πυλώνα σταθερότητας, συντονισμού και ανθρωπιστικής στήριξης στην περιοχή».

BEST OF TOTHEMAONLINE