Υπόθεση Μαντλίν: Στοιχεία σε πηγάδια που ενοχοποιούν τον Γερμανό παιδεραστή

Υπόθεση Μαντλίν: Στοιχεία σε πηγάδια που ενοχοποιούν τον Γερμανό παιδεραστή

Σύμφωνα με το κρατικό δίκτυο RTP, οι αστυνομικές αρχές της Πορτογαλίας, εντοπισαν αποδεικτικά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο Γερμανός παιδεραστής Κριστιάν Μπρίκνερ είναι ο άνθρωπος που απήγαγε και δολοφόνησε την Μαλντλίν ΜακΚάν έχουν.

Διεξηγαγαν εκτεταμένη έρευνα σε πηγάδια στη Vila do Bispo, μια περιοχή που βρίσκεται σε απόσταση 20 λεπτών από την περιοχή από την οποία εξαφανίστηκε η μικρή Βρετανίδα.

Το ρεπορτάζ που μεταδόθηκε, μάλιστα, συνδέει τον Μπρίκνερ και με την εξαφάνιση ενός άλλου ατόμου από το παραθεριστικό θέρετρο Σίλβες στην περιοχή του Αλγκάβρε.

Ο Μπρίκνερ παραμένει κρατούμενος σε φυλακή στη Γερμανία όπου εκτίει ποινή 21 μηνών για εμπόριο ναρκωτικών.

Επίσης χει καταδικαστεί και για τον βιασμό μιας 72χρονης Αμερικανίδας το 2005 στην Πορτογαλία την οποία έδεσε, φίμωσε και βασάνισε με ένα μεταλλικό ραβδί πριν να την βιάσει για 15 λεπτά.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE