ΠΑΦΟΣ: Εντοπίστηκε Ο 50χρονος που απουσίαζε

ΠΑΦΟΣ: Εντοπίστηκε Ο 50χρονος που απουσίαζε

Εντοπίστηκε το πρωί του Σαββάτου 11/07, από μέλη της Αστυνομίας, 50χρονος που απουσίαζε από την οικία του στην Πάφο, από τις 20 Ιουνίου, 2020 και αναζητείτο από την Αστυνομία.

Μετά από πληροφορία που λήφθηκε στην Αστυνομία από πολίτη, το πρωί του Σαββάτου, 11 Ιουλίου, ο 50χρονος εντοπίστηκε σε περιοχή της Πάφου, από μέλη της Αστυνομίας. Αυτός είναι καλά στην υγεία του.

Η Αστυνομία σε ανακοίνωση της ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν, με οποιοδήποτε τρόπο, στον εντοπισμό του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Ως συμμαχία κατά της Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι στην Κυπριακή Δημοκρατία, ενώ αναφέρει ότι αυτή η επίσκεψη έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει τις σχέσεις ΕΕ-Ινδίας, καθώς η Κυπριακή Δημοκρατία θα αναλάβει την προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης το πρώτο εξάμηνο του 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE