Πρόεδρος της Βουλής: 'Ιστορικός βέβηλος έναντι του παγκόσμιου πολιτισμού ο Ερντογάν'

Πρόεδρος της Βουλής: 'Ιστορικός βέβηλος έναντι του παγκόσμιου πολιτισμού ο Ερντογάν'

Ο Πρόεδρος της  Βουλής, Δημήτρης Συλλούρης, δήλωσε μετά την απόφαση για μετατροπή της Αγίας Σοφιάς σε τζαμί, ότι «ο Ερντογάν και η παρέα του θα παραμείνουν ως ιστορικοί βέβηλοι έναντι του παγκόσμιου πολιτισμού και της συνύπαρξης των θρησκειών».

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,  ο Πρόεδρος της Βουλής προσθέτει πως ο ναός σύμβολο της Ορθοδοξίας, όπου μόνο ύμνοι χριστιανικοί και το "Υπερμάχω" μπορούν να ηχούν, θα είναι πάντα η Αγία Σοφία, η Του Θεού Σοφία και θα δυναμώνει την πίστη και αντοχή των απανταχού ορθοδόξων χριστιανών».

«Ο ναός σύμβολο της Ορθοδοξίας, όπου μόνο ύμνοι χριστιανικοί και το "Υπερμάχω" μπορούν να ηχούν,θα είναι πάντα η Αγία Σοφία, η του Θεού Σοφία και θα δυναμώνει την πίστη και αντοχή των απανταχού ορθοδόξων χριστιανών.Ο Ερντογάν και η παρέα του θα μείνουν ως ιστορικοί βέβηλοι.»,έγραψε ο Δημήτρης Συλλούρης
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

Στη βάση των ανακοινώσεων της Νομικής Υπηρεσίας, η Κυβέρνηση θα πράξει ό,τι χρειάζεται, πάντα στη βάση του Συντάγματος, για πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναφερόμενος στο θέμα του πορίσματος της Ανεξάρτητης Αρχής Κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE