ΛΑΡΝΑΚΑ – ΥΠΟΘΕΣΗ ΥΚΑΝ: Αυτοβούλως παραδόθηκε στην Αστυνομία ο 29χρονος

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΥΠΟΘΕΣΗ ΥΚΑΝ: Αυτοβούλως παραδόθηκε στην Αστυνομία ο 29χρονος

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας ο 29χρονος παραδόθηκε μόνος του στις Αρχές το απόγευμα της Πέμπτης 09/07 και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΑΡΝΑΚΑ: Χειροπέδες σε 29χρονο για υπόθεση παράνομων ουσιών - Στο κελί και 41χρονος

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο το πρωί της Παρασκευής 10/07, 41χρονος ο οποίος είχε συλληφθεί, παρουσιάστηκε ενώπιον Δικαστηρίου, το οποίο διέταξε την κράτησή του για περίοδο οκτώ ημερών. 

Η σύλληψη του 41χρονου έγινε απόγευμα της Τετάρτης (9/7),  καθώς επέβαινε σε αυτοκίνητο ταξί, που οδηγούσε 53χρονος από τη Λεμεσό και ανακόπηκε από μέλη της ΥΚΑΝ στο δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λακρουά: Ελπίζει σε πρόοδο στο Κυπριακό - Τι είπε για το αποτέλεσμα των εκλογών στα κατεχόμενα, για τις περικοπές στη χρηματοδότηση και την UNFICYP

Λακρουά: Ελπίζει σε πρόοδο στο Κυπριακό - Τι είπε για το αποτέλεσμα των εκλογών στα κατεχόμενα, για τις περικοπές στη χρηματοδότηση και την UNFICYP

Σε περισσότερη πρόοδο σχετικά με τις συνομιλίες στο Κυπριακό προσβλέπει ο Βοηθός Γενικός Γραμματέας Ειρηνευτικών Επιχειρήσεων του ΟΗΕ, Ζαν-Πιερ Λακρουά. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΚΥΠΕ και σε άλλα ευρωπαϊκά ΜΜΕ, στο παράρτημα του ΟΗΕ στις Βρυξέλλες, ο Λακρουά εκτίμησε ότι παρά τις περικοπές στον οργανισμό, οι άνθρωποι της UNFICYP θα συνεχίσουν να μπορούν να εκτελούν το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE