Bundesliga: Ξαναρχίζει στις 18 Σεπτέμβρη, μόλις 12 μέρες χειμερινή διακοπή!

Bundesliga: Ξαναρχίζει στις 18 Σεπτέμβρη, μόλις 12 μέρες χειμερινή διακοπή!

Η Bundesliga ανακοίνωσε τις ημερομηνίες έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, με το πρωτάθλημα να κάνει σέντρα στις 18 του Σεπτέμβρη, με χειμερινή διακοπή μόλις 12 ημερών!

Οι Γερμανοί ξεκίνησαν πρώτοι το πρωτάθλημά τους μετά την πανδημία, ολοκλήρωσαν τις φετινές αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με την Μπάγερν Μονάχου να κάνει το νταμπλ και τώρα πλέον γνωρίζουν και πότε θα ξεκινήσουν πάλι τα παιχνίδια.

Το τετραήμερο 18-21 Σεπτέμβρη θα γίνει η πρεμιέρα της Bundesliga, ενώ, το φινάλε προγραμματίστηκε για τις 22 Μαΐου του 2021.

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι το χειμερινό διάλειμμα αυτή τη φορά λόγω της κατάστασης που διαμορφώθηκε και των τριών μηνών που διήρκησε η φετινή αναβολή, θα περιοριστεί στις 12 μέρες, από τις 21 Δεκεμβρίου μέχρι τις 2 Ιανουαρίου!

Επιπλέον, στις 11 του Σεπτέμβρη θα ξεκινήσει και το Κύπελλο Γερμανίας…

gazzetta.gr

The post Bundesliga: Ξαναρχίζει στις 18 Σεπτέμβρη, μόλις 12 μέρες χειμερινή διακοπή! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν καθορίστηκε νέα συνάντηση με Τατάρ - «Δεν ήταν η έκβαση που ανέμενα. Η προσέγγιση του σιγά σιγά δεν λειτουργεί για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν καθορίστηκε νέα συνάντηση με Τατάρ - «Δεν ήταν η έκβαση που ανέμενα. Η προσέγγιση του σιγά σιγά δεν λειτουργεί για το Κυπριακό»

Συμφωνία για τα θέματα αποκατάστασης κοιμητηρίων και κάποια πρόοδος για τα θέματα περιβάλλοντος επιτεύχθηκαν κατά τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη και του Τουρκοκύπριου ηγέτη κ. Ερσίν Τατάρ, με τον κ. Τατάρ, ωστόσο, να αρνείται να προχωρήσει σε θέματα που αφορούν τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE