ΠΑΡΑΛΙΑ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Λήξη συναγερμού για μέδουσες

ΠΑΡΑΛΙΑ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Λήξη συναγερμού για μέδουσες

Ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα από την Ναυαγοσωστική Μονάδα Λεμεσού, η οποία ενημερώνει για την λήξη συναγερμού σε παραλία της Λεμεσού.

Θυμίζουμε, ότι το απόγευμα της Πέμπτης (10/7), απαγορεύτηκε η επίσκεψη στην εν λόγω παραλία λόγω εμφάνισης μεδουσών.

Αναλυτικά:

META AΠO ΣHMEPINO EΛEΓXO OΛHΣ THΣ AKTOΓPAMMHΣ KAI TOY BYΘOY ΣTO ΛEM 3 (ΜΕΤΑΞΥ SAIND RAPHAEL ΚΑΙ PARKLANE) AΠO MEΛH MAΣ ΔIAΠIΣTΩΘHKE OTI EXOYN AΠOMAKPYNΘEI OI MEΔOYΣEΣ KAI ΔEN YΠAPXEI KANENA ΠPOBΛHMA ΠΛEON ΣTHN ΣYΓKEKPIMENH ΠEPIOXH. O KOΣMOΣ MΠOPEI NA AΠOΛAYΣH TH ΘAΛAΣΣA EΛEYΘEPA.

KAΛA MΠANIA KAI OΠΩΣ ΠANTA ME ΠPOΣOXH.

NAYAΓOΣΩΣTIKH MONAΔA ΛEMEΣOY.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Το Πακιστάν φιλοξένησε σήμερα συνομιλίες με την Τουρκία, την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο των προσπαθειών του να διαμεσολαβήσει για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν και οι αρχικές συνομιλίες επικεντρώθηκαν σε προτάσεις για το εκ νέου άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ για τη ναυτιλία, είπαν πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE