ΠΑΡΑΛΙΑ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Λήξη συναγερμού για μέδουσες

ΠΑΡΑΛΙΑ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Λήξη συναγερμού για μέδουσες

Ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα από την Ναυαγοσωστική Μονάδα Λεμεσού, η οποία ενημερώνει για την λήξη συναγερμού σε παραλία της Λεμεσού.

Θυμίζουμε, ότι το απόγευμα της Πέμπτης (10/7), απαγορεύτηκε η επίσκεψη στην εν λόγω παραλία λόγω εμφάνισης μεδουσών.

Αναλυτικά:

META AΠO ΣHMEPINO EΛEΓXO OΛHΣ THΣ AKTOΓPAMMHΣ KAI TOY BYΘOY ΣTO ΛEM 3 (ΜΕΤΑΞΥ SAIND RAPHAEL ΚΑΙ PARKLANE) AΠO MEΛH MAΣ ΔIAΠIΣTΩΘHKE OTI EXOYN AΠOMAKPYNΘEI OI MEΔOYΣEΣ KAI ΔEN YΠAPXEI KANENA ΠPOBΛHMA ΠΛEON ΣTHN ΣYΓKEKPIMENH ΠEPIOXH. O KOΣMOΣ MΠOPEI NA AΠOΛAYΣH TH ΘAΛAΣΣA EΛEYΘEPA.

KAΛA MΠANIA KAI OΠΩΣ ΠANTA ME ΠPOΣOXH.

NAYAΓOΣΩΣTIKH MONAΔA ΛEMEΣOY.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE