ΛΕΜΕΣΟΣ: Αναμμένο καντήλι η αιτία της φωτιάς σε εκκλησία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αναμμένο καντήλι η αιτία της φωτιάς σε εκκλησία

Εκτεταμένες ζημιές στο εικονοστάσι και στην οροφή της εκκλησίας του Αγίου Μάμαντος στην Επαρχία Λεμεσού προκάλεσε φωτιά που ξεκίνησε από καντήλι και αναζωπυρώθηκε τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η Πυροσβεστική Υπηρεσία κινητοποιήθηκε γύρω στις 17:30 χθες για την κατάσβεση της φωτιάς, που φαίνεται να ξεκίνησε από το ιερό του ναού.

Παρά το γεγονός ότι η φωτιά κατασβέστηκε, υπήρξε αναζωπύρωση στις 1:40 τα ξημερώματα, με αποτέλεσμα να κληθεί εκ νέου η Πυροσβεστική Υπηρεσία με δυο βυτιοφόρα.
 
Άνδρες της Υπηρεσίας έσβησαν ξανά τη φωτιά η οποία κατέστρεψε το εικονοστάσι και προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στην οροφή και στους τοίχους.
 
Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις διαφάνηκε πως αιτία της φωτιάς ήταν αναμμένο καντήλι.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE