ΠΑΦΟΣ: Ανοιξε λογαριασμό στην τράπεζα με πλαστή ταυτότητα και προσπάθησε να εξαργυρώσει επιταγή - Χειροπέδες σε 26χρονο

ΠΑΦΟΣ: Ανοιξε λογαριασμό στην τράπεζα με πλαστή ταυτότητα  και προσπάθησε να εξαργυρώσει επιταγή - Χειροπέδες σε 26χρονο

Υπό κράτηση τέθηκε 26χρονος για τα αδικήματα πλαστογραφίας,κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και  εξασφάλιση εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 26χρονος στις 4 Ιουνίου του 2020 μετέβη στην Τράπεζα Κύπρου στην Λεωφόρο Αποστόλου Παύλου και παρουσίασε πλαστή ελληνική ταυτότητα.

Από την 4η Ιουνίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείτο ενώ χτες η Αστυνομία Πάφου προχώρησε στην σύλληψη του. 

Όπως διαφάνηκε από περαιτέρω εξετάσεις, ο 26χρονος άνοιξε λογαριασμό στην τράπεζα με πλαστή ταυτότητα και αποπειράθηκε να αποσπάσει χρήματα από την Τράπεζα παρουσιάζοντας επιταγή προς εξαργύρωση αξίας 261 ευρώ.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου. 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.