ΠΑΦΟΣ: Ανοιξε λογαριασμό στην τράπεζα με πλαστή ταυτότητα και προσπάθησε να εξαργυρώσει επιταγή - Χειροπέδες σε 26χρονο

ΠΑΦΟΣ: Ανοιξε λογαριασμό στην τράπεζα με πλαστή ταυτότητα  και προσπάθησε να εξαργυρώσει επιταγή - Χειροπέδες σε 26χρονο

Υπό κράτηση τέθηκε 26χρονος για τα αδικήματα πλαστογραφίας,κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και  εξασφάλιση εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 26χρονος στις 4 Ιουνίου του 2020 μετέβη στην Τράπεζα Κύπρου στην Λεωφόρο Αποστόλου Παύλου και παρουσίασε πλαστή ελληνική ταυτότητα.

Από την 4η Ιουνίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείτο ενώ χτες η Αστυνομία Πάφου προχώρησε στην σύλληψη του. 

Όπως διαφάνηκε από περαιτέρω εξετάσεις, ο 26χρονος άνοιξε λογαριασμό στην τράπεζα με πλαστή ταυτότητα και αποπειράθηκε να αποσπάσει χρήματα από την Τράπεζα παρουσιάζοντας επιταγή προς εξαργύρωση αξίας 261 ευρώ.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου. 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE