Έφυγαν Εμίλιο, Μπατού και… Βενέδικτος! (ΦΩΤΟ)

Έφυγαν Εμίλιο, Μπατού και… Βενέδικτος! (ΦΩΤΟ)

“Πακέταρε” ο Εμίλιο Ζελάγια αναχώρησε χθες για τη Σαουδική Αραβία, για να ενταχθεί στο πρόγραμμα προπονήσεων της Νταμάκ. 

Ο Αργεντινός επιθετικός, πήγε οικογενειακώς στη χώρα που… εργάζεται από τον περασμένο Ιανουάριο.

Τον αποχαιρέτισε κι ο γείτονας του, Ζήνωνας Δημητριάδης (οπαδός του Απόλλωνα) σε χθεσινή ραδιοφωνική εκπομπή. Ανάρτησε και σχετική φωτογραφία στα ΜΚΔ.

Δύσκολη ήταν η στιγμή του αποχαιρετισμού, για τον πρωτότοκο γιο του Εμίλιο, τον Μπατού.

Πριν τρεις μήνες, η κυρία Ζελάγια, έφερε στον κόσμο και το δεύτερο αγοράκι της οικογένειας τον Βενέδικτο.

The post Έφυγαν Εμίλιο, Μπατού και… Βενέδικτος! (ΦΩΤΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE