ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Ανακοινώθηκε ένα νέο κρούσμα κορωνοϊού

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Ανακοινώθηκε ένα νέο κρούσμα κορωνοϊού

Ένα νέο κρούσμα ανακοινώθηκε στα κατεχόμενα την Πέμπτη (9/7) από σύνολο 779 διαγνωστικών εξετάσεων το τελευταίο 24ωρο.

Σε γραπτή του δήλωση ο «υπουργός υγείας» Αλί Πιλί αναφέρει ότι πραγματοποιήθηκαν 779 τεστ τις τελευταίες 24 ώρες και ότι έχει εντοπιστεί ένα νέο κρούσμα κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τον ίδιο πρόκειται για Τούρκο υπήκοο ο οποίος εισήλθε στα κατεχόμενα από είσοδο λιμανιού.

Ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων στα κατεχόμενα είναι 115, έχουν χάσει τη ζωή τους 4 άνθρωποι και 7 ασθενείς νοσηλεύονται.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE