Ακιντόλα Τζούνιορ, Κύπρος και… Ομονοιάτες!

Ακιντόλα Τζούνιορ, Κύπρος και… Ομονοιάτες!

Στην Κύπρο γέννησε τον γιο του Νταβίντ Ακιντόλα η πανέμορφη Νέλι.

Σε γνωστή κλινική στη Λευκωσία γεννήθηκε λοιπόν ο Ακιντόλα Τζούνιορ και οι Ομονοιάτες θέλουν να μείνει Λευκωσία φορώντας φυσικά το τροφύλλι στο στήθος.

Η θέληση της Ομόνοιας να κρατήσει τον Νιγηριανό εξτρέμ που έκλεψε τις καρδιές των Ομονοιατών είναι δεδομένη όμως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει φως στο τούνελ.

Η Μιντιλαντ είναι σκληρό καρύδι στις διαπραγματεύσεις και για την ώρα παρατηρείται μια στασιμότητα που καθυστερεί τις εξελίξεις. Όλοι ελπίζουν στην Ομόνοια πως ο Λάρκου θα βρει τον τρόπο να κάνει την συμφωνία και να παραμείνει Κύπρο ο Ακιντόλα με την σύζυγο και τον νεογέννητο γιο του.

The post Ακιντόλα Τζούνιορ, Κύπρος και… Ομονοιάτες! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αποδέσμευσε το κονδύλι η Βουλή: Τι απάντησε ο Χριστοδουλίδης για το προεδρικό όχημα

Αποδέσμευσε το κονδύλι η Βουλή: Τι απάντησε ο Χριστοδουλίδης για το προεδρικό όχημα

Στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει η Κυβέρνηση για να αλλάξει τη χώρα, αλλά και στην πολύ σημαντική εβδομάδα επαφών του Προέδρου της Δημοκρατίας, αναφέρθηκε ο ίδιος ο Πρόεδρος κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε δηλώσεις του απόψε στους δημοσιογράφους.

BEST OF TOTHEMAONLINE