Αισιόδοξος ο ΠτΔ - «Είμαστε έτοιμοι να έχουμε θετικές ανακοινώσεις»
Είναι θετικά τα μηνύματα μέχρι αυτή τη στιγμή, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ερωτηθείς για τις εξελίξεις σχετικά με το Κυπριακό.

Σύμφωνα με στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας, οι συνολικές πωλήσεις μπύρας ανήλθαν τον Ιούνιο σε 3,86 εκατομμύρια λίτρα σε σύγκριση με 4,80 εκατ. την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Το εξάμηνο οι συνολικές πωλήσεις μπύρας ανήλθαν σε 12,82 εκατ. λίτρα, καταγράφοντας 29,6%.
Οι πωλήσεις μπύρας για εγχώρια κατανάλωση παρουσίασαν μείωση 23,8% φτάνοντας στα 3,6 εκατ, λίτρα σε σύγκριση με 4,67 εκατ. τον Ιούνιο του 2019.
Σε σχέση με τον Μάιο του 2020, οι συνολικές πωλήσεις μπύρας παρουσίασαν αύξηση 59%, με τις πωλήσεις για εγχώρια κατανάλωση να καταγράφουν αύξηση 54.2%.
Αντίθετα οι εξαγωγές μπύρας ανήλθαν σε 264.329 παρουσιάζοντας αύξηση 98% σε σύγκριση με τον Ιούνιο του 2019, ενώ σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα υπερδιπλασιάστηκαν καταγράφοντας αύξηση 138%.
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




