Η απάντηση του Άντρου περί συνεργασίας ΔΗΚΟ- ΑΚΕΛ για Προεδρικές και προεδρία της Βουλής

Η απάντηση του Άντρου περί συνεργασίας ΔΗΚΟ- ΑΚΕΛ για Προεδρικές και προεδρία της Βουλής

Απαντήσεις σε ερωτήσεις δημοσιογράφων έδωσε ο Άντρος Κυπριανού μετά το πέρας της ομιλίας του κατά τη συνέντευξη τύπου της Πέμπτης 9/7.

Του Στέλιου Στυλιανού

Σε σχετικές ερωτήσεις συναδέλφων για την φημολογούμενη συνεργασία ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ για τις Προεδρικές Εκλογές αλλά και για τον αν ο ίδιος θα διεκδικήσει την Προεδρία της Βουλής, ο κ. Κυπριανού ήταν λακωνικός αλλά και ευθύς.

Σύμφωνα λοιπόν με τον κ. Κυπριανού, είναι πολύ νωρίς να γίνεται λόγος για συνεργασίες ενόψει των Προεδρικών Εκλογών, αφού από τη μια προηγούνται οι Βουλευτικές εκλογές που δεν βασίζονται σε συνεργασίες, συμπληρώνοντας ότι συζητήσεις γίνονται με διάφορα κόμματα (πλην του ΕΛΑΜ) και για διάφορα θέματα καθώς και ζητήματα που τίθενται ενώπιον της Βουλής.

Συμπλήρωσε πως «δεν αποφασίζει ο Άντρος Κυπριανού για τις συνεργασίες του κόμματος, αλλά τα μέλη του ΑΚΕΛ»

Απαντώντας σχετικά με την «έδρα» του Προέδρου της Βουλής, ο γ.γ του ΑΚΕΛ ανέφερε ότι δεν είναι αυτή η φιλοδοξία του, καθώς του είχε προταθεί και στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές να την «κέρδιζε» από μισού με τον ΔΗΣΥ, δηλαδή για 2,5 χρόνια κάτι το οποίο αρνήθηκε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα ύψους 10 δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο και συγκεκριμένα από τα κοιτάσματα «Αφροδίτη», «Γλαύκος» και «Πήγασος» σε ορίζοντα δεκαπενταετίας δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας Μιχάλης Δαμιανός.

BEST OF TOTHEMAONLINE