ΚΟΠ: Αλλάζει ο κανονισμός για την ποινή των κίτρινων καρτών – Θα μπορούν να… διαλέγουν οι ομάδες!

ΚΟΠ: Αλλάζει ο κανονισμός για την ποινή των κίτρινων καρτών – Θα μπορούν να… διαλέγουν οι ομάδες!

Η ΚΟΠ δημοσιεύει τους Πειθαρχικούς της κανονισμούς για την ποδοσφαιρική περίοδο 2020 – 2021.

Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, προκύπτει η ακόλουθη αλλαγή στους κανονισμούς:

-Ποδοσφαιριστές που συμπληρώνουν κίτρινες κάρτες να μπορούν να εκτίσουν την ποινή τους σε ένα από τους επόμενους δύο αγώνες του Πρωταθλήματος που τους επιβλήθηκε η ποινή. Για να μην εκτιθεί η ποινή την αμέσως επόμενη αγωνιστική θα πρέπει την πρώτη εργάσιμη ημέρα μετά την συμπλήρωση των καρτών να ενημερώνεται η Ομοσπονδία γραπτώς, ότι δεν θα εκτίσει την αγωνιστική της τιμωρίας την επόμενη, αλλά στην μεθεπόμενη αγωνιστική.

Δείτε τους Πειθαρχικούς Κανονισμούς πιο κάτω:

Πατήστε ΕΔΩ!

The post ΚΟΠ: Αλλάζει ο κανονισμός για την ποινή των κίτρινων καρτών – Θα μπορούν να… διαλέγουν οι ομάδες! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE