ΚΟΠ: Αλλάζει ο κανονισμός για την ποινή των κίτρινων καρτών – Θα μπορούν να… διαλέγουν οι ομάδες!

ΚΟΠ: Αλλάζει ο κανονισμός για την ποινή των κίτρινων καρτών – Θα μπορούν να… διαλέγουν οι ομάδες!

Η ΚΟΠ δημοσιεύει τους Πειθαρχικούς της κανονισμούς για την ποδοσφαιρική περίοδο 2020 – 2021.

Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, προκύπτει η ακόλουθη αλλαγή στους κανονισμούς:

-Ποδοσφαιριστές που συμπληρώνουν κίτρινες κάρτες να μπορούν να εκτίσουν την ποινή τους σε ένα από τους επόμενους δύο αγώνες του Πρωταθλήματος που τους επιβλήθηκε η ποινή. Για να μην εκτιθεί η ποινή την αμέσως επόμενη αγωνιστική θα πρέπει την πρώτη εργάσιμη ημέρα μετά την συμπλήρωση των καρτών να ενημερώνεται η Ομοσπονδία γραπτώς, ότι δεν θα εκτίσει την αγωνιστική της τιμωρίας την επόμενη, αλλά στην μεθεπόμενη αγωνιστική.

Δείτε τους Πειθαρχικούς Κανονισμούς πιο κάτω:

Πατήστε ΕΔΩ!

The post ΚΟΠ: Αλλάζει ο κανονισμός για την ποινή των κίτρινων καρτών – Θα μπορούν να… διαλέγουν οι ομάδες! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE