Ε. Γιολίτη για το κακοποιημένο βρέφος: «Οι έρευνες έχουν πάρει το δρόμο τους»

Ε. Γιολίτη για το κακοποιημένο βρέφος: «Οι έρευνες έχουν πάρει το δρόμο τους»

«Οι έρευνες έχουν πάρει το δρόμο τους», ήταν η απάντηση της Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Έμιλυς Γιολίτη, κληθείσα να σχολιάσει την υπόθεση με το κακοποιημένο νήπιο.

Σε δηλώσεις στο πλαίσιο σημερινής συνάντησής της με τον Πρόεδρο της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργο Λιλλήκα, στα γραφεία της Συμμαχίας, η κα. Γιολίτη ανέφερε: «Δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ στο συγκεκριμένο ζήτημα, οι έρευνες έχουν πάρει το δρόμο τους».
 
Σε διευκρινιστική ερώτηση κατά πόσον οι έρευνες αφορούν και το χειρισμό της υπόθεσης από πλευράς της Αστυνομίας, η οποία, σύμφωνα με καταγγελίες, ήταν ενήμερη για το όλο θέμα από τις 3 Ιουνίου, η Υπουργός ανέφερε ότι το θέμα διερευνάται, «άρα δεν θα ήθελα να προβώ σε καμία δήλωση».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Υπάρχει σε εξέλιξη μια σοβαρή πολυεπίπεδη προσπάθεια, τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο, στη βάση συγκεκριμένου πλάνου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, για σύγκληση νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό εντός του καλοκαιριού, η οποία θα οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών με προοπτική λύσης, ανέφερε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος.