ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Οι ΗΠΑ δεν συμπεριφέρονται ίσα στους δύο «λαούς» στην Κύπρο, είπε ο Ερσίν Τατάρ

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Οι ΗΠΑ δεν συμπεριφέρονται ίσα στους δύο «λαούς» στην Κύπρο, είπε ο Ερσίν Τατάρ

Έκκληση προς τις ΗΠΑ να συμπεριφέρονται με τον ίδιο και ίσο τρόπο και στις δύο κοινότητες στην Κύπρο, απεύθυνε ο «πρωθυπουργός» και ηγέτης του Κόμματος Εθνικής Ενότητας Ερσίν Τατάρ, σχολιάζοντας την πρόθεση των ΗΠΑ να παράσχουν Διεθνή Στρατιωτική Εκπαίδευση και Κατάρτιση (IMET) στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική «Κίπρις», είπε ακόμα ότι η πρόθεση των ΗΠΑ είναι «λανθασμένη» αφού θα αυξήσει την ήδη ασυμβίβαστη στάση της ε/κ πλευράς.
 
Ο κ. Τατάρ συνέχισε, λέγοντας ότι η προσπάθεια της Τουρκίας και του ψευδοκράτους να προστατεύσουν τα δικαιώματα τους στην Ανατολική Μεσόγειο ενόχλησε κάποιες χώρες και παίζουν διάφορα παιχνίδια, σημειώνοντας ότι και οι Τ/κ σε αυτήν την εύθραυστη και κρίσιμη περίοδο για το Κυπριακό θα συνεχίσουν να υπερασπίζονται τα δικαιώματά τους, έχοντας ως έμπιστο σύμμαχο τους την Τουρκία.
 
Αναφέρθηκε και στην αποφασιστικότητα της Τουρκίας και του ψευδοκράτους να συνεχίσουν τα σχέδια τους σχετικά με τους υδρογονάνθρακες και το άνοιγμα της περίκλειστης πόλης της κατεχόμενης Αμμοχώστου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE