Σε λειτουργία τριακόσια κέντρα αναψυχής από τα οκτακόσια στην Πάφο

Σε λειτουργία τριακόσια κέντρα αναψυχής από τα οκτακόσια στην Πάφο

Σε δραματική κατάσταση παραμένουν τα κέντρα αναψυχής της Πάφου,σύμφωνα με τον αναπληρωτή πρόεδρο του τοπικού συνδέσμου – ΣΙΚΑΠ- Δημήτρη Καλλή, προσθέτοντας πως σήμερα λειτουργούν τα 250 με 300 .

 

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Καλλής ανέφερε πως κοντεύουμε στα μέσα Ιουλίου και τα περισσότερα κέντρα παραμένουν κλειστά ακόμη και στην καρδιά της τουριστικής περιοχής, στη λεωφόρο Ποσειδώνος.

Από τα 800 κέντρα της πόλης και Επαρχίας, διευκρίνισε, γύρω στα 250 με 300 λειτουργούν, κι αυτά κυρίως τα Σαββατοκύριακα.
Τα μπαράκια και οι καφετέριες, τόνισε, είναι σε καλύτερη κατάσταση αφού συγκεντρώνουν νεολαία, με τα εστιατόρια και τις ταβέρνες να έχουν μεγάλο πρόβλημα.

Ο κ. Καλλής είπε πως τα Σαββατοκύριακα υπάρχει αρκετή κίνηση στο Λατσί αλλά και γενικά σε παραθαλάσσια κέντρα αναψυχής, Πάφου, Γεροσκήπου, Πέγειας αλλά αυτό δεν φτάνει για να καλύψει τον πολύ χαμηλό κύκλο εργασιών των υπόλοιπων ημερών.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE