Ο Πρόεδρος της Βουλής ζήτησε άμεση κατάθεση στη Βουλή αυτούσιας της λίστας Γιωρκάτζη – Επιστολή σε Ηροδότου

Ο Πρόεδρος της Βουλής ζήτησε  άμεση κατάθεση στη Βουλή αυτούσιας της λίστας Γιωρκάτζη – Επιστολή σε Ηροδότου

Ο Πρόεδρος της Βουλής ζήτησε από τον Κεντρικό Τραπεζίτη άμεση κατάθεση στη Βουλή αυτούσιας της λίστας Γιωρκάτζη.

Ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης απέστειλε το πρωί της Πέμπτης στον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Κωνσταντίνο Ηροδότου επιστολή με την οποία τον ενημερώνει για τη σύσταση της Ad Hoc Επιτροπής για τη διερεύνηση θεμάτων που αφορούν τα δάνεια των Πολιτικά Εκτεθειμένων Προσώπων και επικαλούμενος τις νομοθεσίες για την κατάθεση στοιχείων και πληροφοριών στις Κοινοβουλευτικές Επιτροπές και τη Βουλή, τού ζητά να αποστείλει άμεσα και αυτούσια την «καλούμενη» «Λίστα Γιωρκάτζη.

Ο Πρόεδρος Βουλής προσθέτει ότι η Λίστα επεστράφη στον Διοικητή επειδή κατά τη διαβίβαση της στον ίδιο δεν είχαν τηρηθεί οι νενομισμένες διαδικασίες.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Στη Νέα Υόρκη είναι από σήμερα στραμμένα τα βλέμματα, όπου την Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη άτυπη πενταμερής συνάντηση για το κυπριακό, με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών. Ένας στόχος, ο οποίος ωστόσο δεν είναι εφικτός, λόγω των όσων προηγήθηκαν από τον περασμένο Μάρτιο όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη πενταμερής, στη Γενεύη, με την αδιαλλαξία της τουρκικής πλευράς και την άρνηση του κατοχικού ηγέτη, να προχωρήσει η συμφωνία στη δέσμη των έξι μέτρων, που περιλαμβάνουν τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης. 

BEST OF TOTHEMAONLINE