Η ιταλική ΕΜΠΕΙΡΙΑ του Ντανιέλ με τον κορωνοιό…

Η ιταλική ΕΜΠΕΙΡΙΑ του Ντανιέλ με τον κορωνοιό…

Ο Ντανιέλ Παρούτης, που βρίσκεται κοντά στην ένταξη του στην ΑΕΛ, πριν 4 μήνες πέρασε δύσκολες στιγμές, αφού έζησε από πρώτο χέρι την επιδημία του κορωνοιού στην Ιταλία.

Είχε κάμει ραδιοφωνική συνέντευξη στις 31 Μαρτίου, όπου μετέφερε την εμπειρία του. Είχε νοσήσει κι ο πρόεδρος της Νοβάρα.

«Ναι νόσησε o πρόεδρος μας, αλλά τώρα είναι καλά. Όταν μας το ανακοινώσαμε στενοχωρηθήκαμε πολύ. Ευτυχώς δεν ήρθαμε σε επαφή. Κόλλησε στην Γερμανία ο πρόεδρος μας και έμεινε εκεί στο νοσοκομείο και δεν είχαμε καμία επαφή μαζί του», είχε δηλώσει στον Supersport Fm.

Πρόσθεσε ότι προσπάθησε να επιστρέψει στην Κύπρο: «Θα ήθελα να είμαι κοντά στην οικογένεια μου γιατί και στην Κύπρο είναι δύσκολα τα πράγματα. Προσπάθησα να έρθω πριν δύο εβδομάδες αλλά δεν με άφησαν. Ήταν μια διαδικασία δύσκολη γα εμένα”.

Koντά στην ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ η πράξη με Παρούτη! 

The post Η ιταλική ΕΜΠΕΙΡΙΑ του Ντανιέλ με τον κορωνοιό… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE