Το ΠΡΟΦΙΛ και τα… γονίδια του 15χρονου κίπερ του Απόλλωνα

Το ΠΡΟΦΙΛ και τα… γονίδια του 15χρονου κίπερ του Απόλλωνα

Στο αθλητικό κέντρο Πλατρών, δεν βρίσκονται μόνο οι τρεις τερματοφύλακες της επαγγελματικής ομάδας, Ζοέλ Μολ, Δημήτρης Δημητρίου και Μιχάλης Παπαστυλιανού.

Η τεχνική ηγεσία επέλεξε να συμμετέχει στις προπονήσεις κι ο 15χρονος κίπερ Παντελής Μιχαήλ. Πρόκειται για ταλέντο με μεγάλες προοπτικές ανέλιξης. Έχει γονίδια προφανώς ο μικρός, αφού ο πατέρας του Αλέξανδρος Μιχαήλ, θήτευσε για μερικά χρόνια στον Απόλλωνα ήταν κι αυτός τερματοφύλακας.

Ήταν στο δυναμικό της ομάδας από το 1996 έως το 2001, ακολούθως πήγε για τρία χρόνια στην ΑΕΠ Πάφος. Τον πρόλαβε για κάποιο διάστημα και ο Σωφρόνης Αυγουστή, για δυο-τρία χρόνια ήταν το δίδυμο τερματοφυλάκων της ομάδας.

The post Το ΠΡΟΦΙΛ και τα… γονίδια του 15χρονου κίπερ του Απόλλωνα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE