Έσκασε 'βόμβα' στην 3η κατηγορία με Φοφανά

Έσκασε 'βόμβα' στην 3η κατηγορία με Φοφανά

Την 7η ομάδα του στην Κύπρο βρήκε ο άλλοτε παίκτης της Ομόνοιας αλλά και της Ανόρθωσης Γκαουσού Φοφανά.

Ο 36χρονος μεσοεπιθετικός, μετά από διαπραγματεύσεις που κράτησαν για αρκετές μέρες έδωσε τα χέρια με ομάδα που αγωνίζεται στην 3η κατηγορία του Παγκυπρίου πρωταθλήματος.

Πρόκειται σίγουρα για μια «βόμβα» που έσκασε στην κατηγορία, αφού ο Φοφανά, ο οποίος διατηρείται σε πολύ καλή φυσική κατάσταση παρά το γεγονός ότι τα χρόνια παιρνούν, θα συβάλει τα μέγιστα ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της νέας του ομάδας.

Να θυμίσουμε ότι ο Φοφανά αγωνίστηκε πέραν των δύο ομάδων που αναφέραμε πιο πάνω σε Ερμή, Δόξα Κατωκοπιάς, Οθέλλο Αθηένου και Διγενή Μόρφου.

Διαβάστε στο ThemaSports την ομάδα που υπέγραψε

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Από το ΔΗΚΟ και την ΕΔΕΚ, μέχρι ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΕΛΑΜ, ΑΛΜΑ και Οικολόγους – οι παραδοσιακές δυνάμεις αναζητούν ισχυρούς «κράχτες» ενώ νέα πρόσωπα και κινήματα, όπως ο Φειδίας Παναγιώτου και ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, απειλούν να ανατρέψουν τις ισορροπίες. Η τρίτη θέση, δεν είναι πια πεδίο διαμαρτυρίας, αλλά στοχευμένη δύναμη, και τα ψηφοδέλτια, θα καθορίσουν ποιοι θα επιβιώσουν.