Έσκασε 'βόμβα' στην 3η κατηγορία με Φοφανά

Έσκασε 'βόμβα' στην 3η κατηγορία με Φοφανά

Την 7η ομάδα του στην Κύπρο βρήκε ο άλλοτε παίκτης της Ομόνοιας αλλά και της Ανόρθωσης Γκαουσού Φοφανά.

Ο 36χρονος μεσοεπιθετικός, μετά από διαπραγματεύσεις που κράτησαν για αρκετές μέρες έδωσε τα χέρια με ομάδα που αγωνίζεται στην 3η κατηγορία του Παγκυπρίου πρωταθλήματος.

Πρόκειται σίγουρα για μια «βόμβα» που έσκασε στην κατηγορία, αφού ο Φοφανά, ο οποίος διατηρείται σε πολύ καλή φυσική κατάσταση παρά το γεγονός ότι τα χρόνια παιρνούν, θα συβάλει τα μέγιστα ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της νέας του ομάδας.

Να θυμίσουμε ότι ο Φοφανά αγωνίστηκε πέραν των δύο ομάδων που αναφέραμε πιο πάνω σε Ερμή, Δόξα Κατωκοπιάς, Οθέλλο Αθηένου και Διγενή Μόρφου.

Διαβάστε στο ThemaSports την ομάδα που υπέγραψε

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE