Απίστευτο ΣΚΗΝΙΚΟ με Ενσούε στις Πλάτρες – Η ατάκα στα… ΚΥΠΡΙΑΚΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτο ΣΚΗΝΙΚΟ με Ενσούε στις Πλάτρες – Η ατάκα στα… ΚΥΠΡΙΑΚΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Απόλλωνας βρίσκεται στις Πλάτρες για την προετοιμασία του και ο Τσάρλι Μπένσοπ ανάρτησε βίντεο με τον Εμίλιο Ενσούε να… ρίχνει ατάκα στα Κυπριακά!

Ο πολιτογραφημένος Ισπανός λέει «Καλησπέρα κουμπάρε είσαι καλά;». Bέβαια, αυτό είχε ως αποτέλεσμα να «σκάσει» στα γέλια ο 30χρονος φορ.

Το βίντεο:

The post Απίστευτο ΣΚΗΝΙΚΟ με Ενσούε στις Πλάτρες – Η ατάκα στα… ΚΥΠΡΙΑΚΑ! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.