ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τους ψάχνει η Αστυνομία για υπόθεση φόνου- Φαίνεται ότι κρύβονται καλά- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τους ψάχνει η Αστυνομία για υπόθεση φόνου- Φαίνεται ότι κρύβονται καλά- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας, για εξιχνίαση της υπόθεσης φόνου 21χρονου από την Ινδία, που διαπράχθηκε την 21η Ιουνίου 2020, στο κέντρο της Λευκωσίας.

Μέχρι στιγμής οι ανακριτές του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λευκωσίας έχουν προχωρήσει στη σύλληψη δύο προσώπων, ηλικίας 27 και 30 ετών, τα οποία τελούν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Από τις εξετάσεις του ΤΑΕ, προέκυψαν μαρτυρίες για πιθανή εμπλοκή στην υπόθεση άλλων πέντε προσώπων. Εναντίον τους, εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης και καταζητούνται. Φωτογραφίες και στοιχεία τους δημοσιεύονται πιο κάτω.

Η Αστυνομία παρακαλεί οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με την Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Πρόκειται για τους:

Puran Dass, 23 ετών, από την Ινδία

 

Lovepreet Singh, 24 ετών, από την Ινδία

 

Pawan Singh, 29 ετών, από την Ινδία

 

Hartej Singh Warraich, 30 ετών, από την Ινδία

 

Amritpal Singh, 24 ετών, από την Ινδία

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top