ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: Ενέργειες για Κύπριους αρρένες που θα σπουδάσουν στο Ηνωμένο Βασίλειο

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: Ενέργειες για Κύπριους αρρένες που θα σπουδάσουν στο Ηνωμένο Βασίλειο

Υποβολή στοιχείων από Κύπριους άρρενες της 2020 ΕΣΣΟ που προτίθενται να σπουδάσουν στο Ηνωμένο Βασίλειο κατά το ακαδημαϊκό έτος 2021-22

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ), σε συνεργασία με το Υπουργείο Εξωτερικών, προβαίνει σε ενέργειες για αντιμετώπιση του θέματος που προέκυψε με την αύξηση των διδάκτρων σε Πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το ΥΠΠΑΝ, σε συνεργασία με το Υπουργείο Άμυνας, έχουν ειδοποιήσει με μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο (SMS) τους στρατεύσιμους της 2020 ΕΣΣΟ, για να ενημερώσουν το ΥΠΠΑΝ για την περίπτωση που έχουν εξασφαλίσει θέση ή βρίσκονται σε διαδικασία για να εξασφαλίσουν θέση σε Πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου για το ακαδημαϊκό έτος 2020-21, προκειμένου να διευκολυνθούν τα διαβήματα στα οποία προβαίνει το Υπουργείο.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να κοινοποιήσουν με αυτό τον τρόπο το ενδιαφέρον τους, συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους, το αργότερο μέχρι τις 12 Ιουλίου.

Για περισσότερες πληροφορίες/διευκρινίσεις το ενδιαφερόμενο κοινό μπορεί να επικοινωνήσει με τη Διεύθυνση Ανώτερης Εκπαίδευσης του ΥΠΠΑΝ στα τηλέφωνα: 22800616, 22800617.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο οδηγός του οχήματος που προσέκρουσε σε κιγκλίδωμα - Δείτε φωτογραφία

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο οδηγός του οχήματος που προσέκρουσε σε κιγκλίδωμα - Δείτε φωτογραφία

Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο με θύμα 62χρονο αλλοδαπό μόνιμο κάτοικο Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE