ΧΑΚ: Παρουσιάζει απώλειες σε ποσοστό 1,30 %

ΧΑΚ: Παρουσιάζει απώλειες σε ποσοστό 1,30 %

Απώλειες παρουσιάζει την Τετάρτη (8/7) χρηματιστηριακή συνάντηση η κυπριακή αγορά.

Ο Γενικός Δείκτης του ΧΑΚ, στις 13:10, παρουσίαζε πτώση σε ποσοστό 1,28%, τυγχάνοντας διαπραγμάτευσης στις 48,55 μονάδες.

O Δείκτης FTSE/CySE 20 βρισκόταν στις 28,85 μονάδες, καταγράφοντας απώλειες σε ποσοστό 1,30%. Την ίδια ώρα η αξία των συναλλαγών διαμορφωνόταν στις €28.575,79.
 
Όσον αφορά τους επιμέρους χρηματιστηριακούς δείκτες, ζημιές καταγράφει ο δείκτης της Κύριας Αγοράς σε ποσοστό 1,53%, των Επενδυτικών 0,98% και της Εναλλακτικής Αγοράς 0,16%, ενώ χωρίς μεταβολή διαπραγματεύεται ο δείκτης των Ξενοδοχείων.
 
Το μεγαλύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον προσελκύουν οι τίτλοι της Τράπεζας Κύπρου με όγκο συναλλαγών €17.855,00 (πτώση 4,38%), της Salamis Tours (Holdings) με €2.955,00 (χωρίς μεταβολή), της Atlantic Insurance με €2.419,09 (πτώση 1,63%), της The Cyprus Cement με €2.074,00 (χωρίς μεταβολή) και της Demetra Holdings με €1.755,20 (πτώση 1,05%).
 
Από τις μετοχές που τυγχάνουν διαπραγμάτευσης, 4 πτωτικά και 4 παραμένουν αμετάβλητες. Ο αριθμός των συναλλαγών ανέρχεται στις 36.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πυρετός διπλωματικών επαφών ενόψει της καθόδου Ολγίν - Αύριο το νέο τετ α τετ Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Πυρετός διπλωματικών επαφών ενόψει της καθόδου Ολγίν - Αύριο το νέο τετ α τετ Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν

Σε τροχιά εντατικών διπλωματικών διεργασιών εισέρχεται το Κυπριακό, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στις επαφές που πραγματοποιούνται ενόψει της κρίσιμης καθόδου στην Κύπρο της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE