Σε ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ για Μήτρογλου!

Σε ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ για Μήτρογλου!

Η Μαρσέιγ αναζητά διάφορους προορισμούς για τον Κώστα Μήτρογλου, μιας και δεν υπολογίζεται στα βασικά πλάνα της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Ο Κώστας Μήτρογλου δεσμεύεται μέχρι το 2021 με την ομάδα της Μαρσέιγ, ωστόσο όπως αναφέρει η «L Equipe», ο Ελληνας επιθετικός, βρίσκεται στους υπό δανεισμό ποδοσφαιριστές της γαλλικής ομάδας.

Ο 32χρονος φορ, μετά το πέρασμα του από την Αϊντχόφεν, εκεί όπου πέτυχε 1 γκολ σε 13 συμμετοχές, επιστρέφει στη Γαλλία, αλλά η διοίκηση στοχεύει στον δανεισμού του γι’ άλλη μια χρονιά, έχοντας μείνει και εκτός αποστολής για την την προετοιμασία της ομάδας στην Πορτογαλία.

Μεταξύ άλλων το δημοσίευμα αναφέρει πως η Μαρσέιγ βρίσκεται σε συζητήσεις με αρκετές ομάδες της Τουρκίας αλλά και με την Λοριάν, με την τελευταία να μην είναι τόσο «ζεστή» για την απόκτηση του.

gazzetta.gr

The post Σε ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ για Μήτρογλου! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.