ΕΚΛΟΓΕΣ – ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ: Φουντώνει η «μάχη» με Κόρτα - Κατέληξε και το ΑΚΕΛ στον πρώην

ΕΚΛΟΓΕΣ – ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ: Φουντώνει η «μάχη» με Κόρτα - Κατέληξε και το ΑΚΕΛ στον πρώην

Τη στήριξη της υποψηφιότητας Κώστα Κόρτα αποφάσισε το βράδυ της Τρίτης 7/7 το ΑΚΕΛ και έτσι ο πρώην Δήμαρχος Αγλαντζιάς ανεβάζει δυναμική στη μάχη που θα δοθεί σε λιγότερο από ένα μήνα.

Το ΑΚΕΛ είναι το δεύτερο κόμμα που αποφάσισε να προκρίνει τον κύριο Κόρτα, αφού πρόκειται και για τον εκλεκτό και του Δημοκρατικού Κόμματος.

Ο πρώην Δήμαρχος Αγλαντζιάς, που έχασε στις Δημοτικές του 2016 από τον Χαράλαμπο Πετρίδη για 80 ψήφους, θα έχει απέναντί του  ως κυριότερο αντίπαλο τον ανεξάρτητο Αντρέα Κωνσταντίνου που αποφάσισε να στηρίξει ο ΔΗΣΥ, ενώ στην «κούρσα εκλογής» θα αναμετρηθεί τόσο με την Μαρία Βασιλειάδου (ΕΔΕΚ) όσο και την Έφη Ξάνθου (Κίνημα Οικολόγων).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE