ΧΑΜΟΣ με Κύπριο επιχειρηματία – Έθεσε υποψηφιότητα για Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και την απέσυρε σε 10’!

ΧΑΜΟΣ με Κύπριο επιχειρηματία – Έθεσε υποψηφιότητα για Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και την απέσυρε σε 10’!

Υποψηφιότητα-έκπληξη και… πυροτέχνημα για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Ο Φοίβος Μορίδης έθεσε υποψηφιότητα για την προεδρία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, αλλά λίγο μετά έκανε πίσω.

Ο Κύπριος επιχειρηματίας, που ασχολείται με τον χώρο του κινηματογράφου, δήλωσε έτοιμος να βάλει 200.000 ευρώ στον σύλλογο, υπήρξαν αντιδράσεις από τον κόσμο που παρακολουθούσε τη διαδικασία, ζητώντας, μάλιστα και εξηγήσεις.

Δέκα λεπτά μετά, ο κ. Μορίδης ανακοίνωσε ότι αποσύρει την υποψηφιότητά του.

sport-fm.gr

The post ΧΑΜΟΣ με Κύπριο επιχειρηματία – Έθεσε υποψηφιότητα για Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και την απέσυρε σε 10’! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανάλυση: Ένταξη της Κύπρου στη ζώνη Σένγκεν - Το κυπριακό και οι βασικές προκλήσεις

Ανάλυση: Ένταξη της Κύπρου στη ζώνη Σένγκεν - Το κυπριακό και οι βασικές προκλήσεις

Η Κύπρος ως κράτος μέλος της ΕΕ από το 2004, νομικά, υποχρεούται να ενταχθεί στη ζώνη Σένγκεν. Ωστόσο, δεν είναι ακόμη πλήρες μέλος της Σένγκεν-δηλαδή δεν έχει ενταχθεί στη λειτουργική εφαρμογή του καθεστώτος  χωρίς εσωτερικά σύνορα. Η Κυπριακή Δημοκρατία, βρίσκεται από το 2023 σε φάση αξιολόγησης ( Schengen evaluation process), κάτι που αποτελεί προϋπόθεση για την πλήρη ένταξη. Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, η Κυπριακή Δημοκρατία θα είναι έτοιμη ως προς τα τεχνικά ζητήματα, μέχρι το τέλος του 2025. Εξέφρασε τη βεβαιότητα, ότι το 2026, η Κύπρος θα ενταχθεί στη ζώνη Σένγκεν.

BEST OF TOTHEMAONLINE