Δικαίωση της Μπαρτσελόνα στο θέμα Νεϊμάρ

Δικαίωση της Μπαρτσελόνα στο θέμα Νεϊμάρ

Διαδοχικές επιτυχίες για τη Μπαρτσελόνα στις δικαστικές μάχες με Νεϊμάρ και Σάντος, αφού δικαιώθηκαν και στις δυο περιπτώσεις.

Ακόμα μια δικαστική νίκη για τη Μπαρτσελόνα στο θέμα του Νεϊμάρ. Πριν λίγες ημέρες το Δικαστήριο τη δικαίωσε και υποχρέωσε τον Βραζιλιάνο σταρ να επιστρέψει στον σύλλογο 6,7 εκατομμύρια ευρώ. Η δεύτερη δικαστική επιτυχία ήρθε την Τρίτη (7/7) κόντρα στη Σάντος, μιας και το CAS απέρριψε την αξίωση της βραζιλιάνικης ομάδας να λάβει αποζημίωση από τους Καταλανούς ύψους 61.3 εκατ. ευρώ για παράνομες ενέργειες στη μεταγραφή του Νεϊμάρ.

gazzetta.gr

The post Δικαίωση της Μπαρτσελόνα στο θέμα Νεϊμάρ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE