ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταζητείται ο 31χρονος Αντώνης για σοβαρή υπόθεση- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταζητείται ο 31χρονος Αντώνης για σοβαρή υπόθεση- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία δίνει στη δημοσιότητα τα στοιχεία και φωτογραφία του 31χρονου καταζητούμενου, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης αρπαγής ή απαγωγής προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό, επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία, απειλής και δημόσιας εξύβρισης, η Αστυνομία καταζητεί τον Αντώνη Θεοδούλου, 31 χρόνων, από Λευκωσία, βάσει Δικαστικού εντάλματος σύλληψης. Τα αδικήματα διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 30/06/2020 και 07/07/2020, στην επαρχία Λευκωσίας.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του υπόπτου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE