ΕΚΛΟΓΕΣ-ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ: Ανακοίνωσε τον εκλεκτό του για τη Δημαρχεία ο ΔΗΣΥ – Ομόφωνη απόφαση

ΕΚΛΟΓΕΣ-ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ: Ανακοίνωσε τον εκλεκτό του για τη Δημαρχεία ο ΔΗΣΥ – Ομόφωνη απόφαση

Συνεδρίασε την Τρίτη 7/7 το Πολιτικό Γραφείο του Δημοκρατικού για το θέμα των εκλογών στην Αγλαντζιά όπου και κατέληξε σε ομόφωνη απόφαση στηρίζοντας τον ανεξάρτητο Αντρέα Κωνσταντίνου.

 

Η ανακοίνωση του Δημοκρατικού Συναγερμού

Συνεδρίασε σήμερα το Πολιτικό Γραφείο του Δημοκρατικού Συναγερμού με θέμα τις εκλογές για το Δήμο της Αγλαντζιάς μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ως Υπουργός Άμυνας από τον κ. Χαράλαμπο Πετρίδη.

Της τηλεδιάσκεψης του Πολιτικού Γραφείου είχε προηγηθεί αυτή της δημοτικής ομάδας του Δημοκρατικού Συναγερμού Αγλαντζιάς, των σχολικών εφόρων, των τοπικών Επιτροπών και Κοινοταρχών, της περιοχής, υπό την Προεδρία του Προέδρου του κόμματος κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, όπου και συζητήθηκε το θέμα των εκλογών για το Δήμο.

Η εισήγηση από την τοπική κοινωνία της Αγλαντζιάς που κατατέθηκε προς συζήτηση στο Πολιτικό Γραφείου του Δημοκρατικού Συναγερμού, αφορούσε τη στήριξη της ανεξάρτητης υποψηφιότητας του Αντρέα Κωνσταντίνου για τον Δήμο της Αγλαντζιάς. Υποψηφιότητα η οποία και επικυρώθηκε ομόφωνα από το Πολιτικό Γραφείο του Δημοκρατικού Συναγερμού.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE