Διπλό ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ κτύπημα με Κυριάκου και Στυλιανού

Διπλό ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ κτύπημα με Κυριάκου και Στυλιανού

Από την Καρμιώτισσα στον ΕΝΥ Διγενή Ύψωνα οι Αντρέας Κυριάκου και Στυλιανός Στυλιανού, οι οποίοι ανήκαν στην Καρμιώτισσα.

Οι δύο Κύπριοι αλλάζουν ποδοσφαιρική στέγη μαζί και από τα Πολεμίδια πάνε στον Ύψωνα.

Ο Αντρέας Κυριάκου, αν και αρχικά θα έμενε στην ομάδα της Καρμιώτισσας, εντούτοις άλλαξε η απόφαση και πάει στην ΕΝΥ.

Από την άλλη ο 25χρονος αμυντικός Στυλιανού μετακομίζει και αυτός μαζί με τον Κυριάκου, ενμώ προηγουμένως είχε περάσει από Απόλλωνα και ΑΕΖ.

The post Διπλό ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ κτύπημα με Κυριάκου και Στυλιανού appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Στους διαρκείς δεσμούς και τις κοινές αξίες που συνδέουν την Αγία Έδρα και την Κυπριακή Δημοκρατία αναφέρθηκε ο Πάπας Λέων ΙΔ', υπογραμμίζοντας την ανεκτίμητη χριστιανική κληρονομιά της Κύπρου και τον ρόλο της ως γέφυρας πολιτισμών. Ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, ο οποίος εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην τελετή ενθρόνισης του νέου Ποντίφικα, μετέφερε τις θερμές ευχές της κυπριακής πολιτείας.