Διπλό ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ κτύπημα με Κυριάκου και Στυλιανού

Διπλό ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ κτύπημα με Κυριάκου και Στυλιανού

Από την Καρμιώτισσα στον ΕΝΥ Διγενή Ύψωνα οι Αντρέας Κυριάκου και Στυλιανός Στυλιανού, οι οποίοι ανήκαν στην Καρμιώτισσα.

Οι δύο Κύπριοι αλλάζουν ποδοσφαιρική στέγη μαζί και από τα Πολεμίδια πάνε στον Ύψωνα.

Ο Αντρέας Κυριάκου, αν και αρχικά θα έμενε στην ομάδα της Καρμιώτισσας, εντούτοις άλλαξε η απόφαση και πάει στην ΕΝΥ.

Από την άλλη ο 25χρονος αμυντικός Στυλιανού μετακομίζει και αυτός μαζί με τον Κυριάκου, ενμώ προηγουμένως είχε περάσει από Απόλλωνα και ΑΕΖ.

The post Διπλό ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ κτύπημα με Κυριάκου και Στυλιανού appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Στους στενούς δεσμούς φιλίας Κύπρου και Ιταλίας, και στην κοινή πολιτισμική ταυτότητα των δύο χωρών αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλίας Σέρτζιο Ματαρέλλα, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE