Άννα Βίσση: Η Κύπρια τραγουδίστρια ποζάρει με μπικίνι στα 62 της και εντυπωσιάζει

Άννα Βίσση: Η Κύπρια τραγουδίστρια ποζάρει με μπικίνι στα 62 της και εντυπωσιάζει

H Άννα Βίσση μοιράστηκε πρόσφατα με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές φωτογραφίες με μαγιό και τους άφησε όλους άφωνους.

Η γνωστή τραγουδίστρια στα 62 της έχει καταφέρει να διατηρεί μία αξιοζήλευτη σιλουέτα που θα ζήλευαν πολλές νεότερές της.

Όπως μπορείτε να δείτε η Άννα Βίσση απολαμβάνει το μπάνιο στην πισίνα, φορώντας ένα μαύρο μπικίνι που κολακεύει το σώμα της.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ίδια είχε αναφέρει πριν από λίγο καιρό ότι έκανε διαλειμματική νηστεία και όπως όλα δείχνουν ένιωσε άνετα να βάλει το μαγιό της και να φωτογραφηθεί χωρίς ρετούς και φίλτρα.

Δείτε τις δύο φωτογραφίες που ανέβασε στο instagram:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.